Harjoitukset

Tesoma 1

Lauantaisin    07:15 - 08:30     

Tiistaisin         21:30 - 22:30     

Keskeytys harjoitustoimintaan

Koronanyrkki antoi suosituksia rajoittaa sisäliikuntaa ja mehän kuulumme tuohon kohderyhmään, joka ei välttämättä tähtää enää kansainväliselle huipulle ..

Pidetään siis suositusten mukainen tauko ainakin tuon alla olevan ajan, eli 26.11 - 15.12 ja seurataan tilannetta. 

Lähetän tiedon tauosta seuran jäsenille tekstiviestillä. Tiedottakaa tuttujanne, jotka ovat käyneet vierailijoina jäillämme.

Pysykää terveenä weljet

Terveisin #28 .. se nopeahko 

Ote tiedotuksesta Kaupungin sivuiltaPirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä antoi 24.11.2020 tiukempia koronarajoituksia, koska koronatilanne Pirkanmaalla on viimeisten kahden viikon aikana heikentynyt merkittävästi. 

Yli 20-vuotiaiden liikuntaharrastuksissa joukkue- ja kontaktilajien harrastus-, ottelu- ja kilpailutoiminta suositellaan keskeytettäväksi sisätiloissa 26.11.-15.12. 

Tämä rajoitus ei koske maajoukkue-, SM- sekä 1-divisioonatason harjoittelu- ja kilpailutoimintaa eikä myöskään sellaista aikuisten harrastustoimintaa, jossa osallistujien kahden metrin turvavälit säilyvät koko harjoituksen ajan. 

Rajoitus ei myöskään koske kansainväliselle huipulle tähtäävää ammattimaista harjoittelua.Poikkeukset harjoitusvuoroissa

Ei harjoituksia      LA 26.12.2020


Ei harjoituksia       LA  6.2.2021

Huomioithan, että osa pelaajistamme saattaa kuulua ns. riskiryhmään.                                  Ethän tule harjoituksiin sairaana ja muista pitää kahden viikon tauko harjoituksista,          jos olet matkustanut ulkomailla, tai lähipiirissäsi on todettu/epäilty virustartunta, tai          jos olet vieraillut paikoissa, joissa on ollut joukkoaltistumisia ja pidäthän taukoa, kunnes olet varma, että et ole itse altistunut. Otetaan tämä tosissaan. Kiitos